Behandelingen

behandelingen

Sportmassage

Klassieke massage. Deze massage werkt diep in de spieren door en is gericht op de bevordering van de doorstroming van het bloed, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en blokkades opgeheven. Tapen en bandageren kunnen deel uitmaken van de behandeling. Stijve spieren worden soepel en blessures worden verholpen.

Ga naar boven
Behandelingen

Ontspanningsmassage

Behandeling met accent op houding en ademhaling. Hierbij worden door de behandelaar ontspannende strijkbewegingen gemaakt.

Ga naar boven
Behandelingen

Massage Compensatoire

Deze therapie is speciaal ontwikkeld om langdurig overbelaste spieren sneller te laten herstellen. Deze behandeling is nuttig voor zowel professionele als amateursporters.

Ga naar boven
Behandelingen

Acupressuur

Lijkt op acupunctuur. Bij acupressuur worden ook zenuwpunten behandeld, maar niet met naalden. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan soms ook met de handpalm, elleboog of knie. Afvalstoffen worden zo uit de meridiaan(energiebanen) verwijderd. Resultaat is algemeen welbevinden.

Ga naar boven
Behandelingen

Stoelmassage

Wordt vooral toegepast bij arbeidsgerelateerde klachten(werkhouding). Deze massagevorm maakt gebruik van de acupressuurmethode (zie acupressuur). Tijdens de behandeling zit de cliënt in een ontspannen zithouding op een speciale massagestoel. Behandeling duurt ca. 20 minuten. Uitwerking is verkwikkend, energiegevend. Stoelmassage is zeer geschikt voor behandeling op locatie(bedrijfsbezoek).

Informatie over belastingvoordeel voor werkgevers

Ga naar boven
Behandelingen

Massage intuïtief

Intuïtieve massage is een combinatie van de verschillende massagevormen. De behandelaar scant met behulp van massage het lichaam op verborgen ongemakken. Deze kunnen zo worden opgespoord en behandeld. Dit is een succesvolle vorm van blessurepreventie.